joi, 9 octombrie 2008

Dan Brown, autorul romanului "Codul lui Da Vinci", vine în România

Veşti bune pentru toţi cei care îndrăgesc teoria conspiraţiei. Controversatul scriitor american Dan Brown utorul celebrului roman "Codul lui Da Vinci", va veni în România anul viitor. Faima lui Brown se leagă de teoria pe care o prezintă în "Codul lui Da Vinci", teorie prin care se sugerează faptul că Iisus Hristos şi Maria Magdalena ar fi fost căsătoriţi şi ar fi avut urmaşi.

Confirmarea vizitei lui Dan Brown în România vine de la Vlad Sauciuc, preşedintele Centrului Independent de Studii şi Cercetări Ezoterice (CISCE). Acesta a declarat în exclusivitate pentru Antena3.ro că în 2009 îl va aduce în ţară pe controversatul autor, în cadrul unui program în care sunt invitaţi mai mulţi reprezentanţi ai organizaţiilor masonice spirituale din Occident.

"Vreau ca anul viitor să-l aduc în România şi pe Dan Brown, prin intermediul autorilor Lynn Picknet şi Clive Prince, care vor veni la noi pe 22 noiembrie", a declarat în exclusivitate pentru Antena3.ro Sauciuc.

Lynn Picknet şi Clive Prince sunt autorii romanului "Misterul Sionului" şi urmează să vină luna viitoare la Bucureşti. Însă surprizele din această zonă nu se opresc aici. Enigmaticul Gino Sandri, secretarul Prioratului din Sion, va ajunge şi el la Bucureşti chiar vinerea aceasta, pentru a susţine în acest weekend o conferinţă. Sandri a fost menţionat în cartea autorilor Lynn Picknet şi Clive Prince, iar organizaţia Prioratului din Sion este axul central în jurul căruia gravitează personajele din "Codul lui Da Vinci". Potrivit teoriei lansate de acest roman, Prioratul din Sion a păstrat până în zilele noastre secretul Graalului şi taina cea mai mare: cine au fost de-a lungul timpului urmaşii cuplului Iisus Hristos şi Maria Magdalena.

Niciun comentariu: